Irek M Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Piszę tu ponieważ tak będzie łatwiej. Od jakiegoś czasu firma oferująca plany - www.modelactivitypress.com wzbogaciła ofertę o wycięte elementy do oferowanych planów. Nie są tanie - np 150Ł ale jakby podzielić koszty na ilość zamawiających byłoby znacznie taniej na głowę. Własnie po to piszę by ewentualnie zebrać się i dokonać wspólnego zakupu. Oferują cześci do większości planów ale nie do wszystkich. Mnie np interesowałby elementy do Junkers J-1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja nie wchodzę. Będę wycinał sam. Zwłaszcza, że mam pewne wątpliwości co do niektórych elementów narysowanych na planie, które zamierzam zrobić inaczej niż przewidział autor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.