chabov Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam! Zamierzam kupić big lame ale w zestawie nie ma Li-Pol'ków Dedykowane są 11,1 V w domu posiadam kilka bateryjek 7,4 V czy one uciągnął silniczki?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 T nie lepiej kupi zwykłą Lamę ? Pakiety 2S są do niej idealne (600-1000mAh), a z tego co czytałem, to big Lama dużo się w prowadzeniu nie różni od zwykłej... Ja sam mam Lavę v3 i jestem z niej bardzo zadowolony, idealny model na rozpoczęcie przygody z heli :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chabov Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no właśnie mam okazję kupić za naaaaaprawde dobre pieniądze... Praktycznie 50 % normalnej ceny... A poza tym chciałem w przyszłości (niedalekiej) podwiesić kamerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chabov Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 nikt nie pomoże?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A w czym?Chyba jasne że nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek19962 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A z tąkamerką to bym nie radził Big Lama ma strasznie słaby udzwig z tego co czytałem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam! Zamierzam kupić big lame ale w zestawie nie ma Li-Pol'ków Dedykowane są 11,1 V w domu posiadam kilka bateryjek 7,4 V czy one uciągnął silniczki?? Pozdrawiam Niestety ten model ma inny pakiet, także rozmiarowo. Musisz więc zakupić orginalny pakiet E-sky lub jego odpowiednik. Zwróć uwagę na wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.