plastus1970 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Mam na imię Piotr. Mieszkam w Sosnowcu. Modelarstwem zainteresowałem się 3 tygodnie temu :-). Aktualnie kończę budować mój pierwszy modelik RWD 5 i jestem bardzo z niego zadowolony i dumny !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierowca Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 :jupi: pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastus1970 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Dzięki za pozdrowienia mój imienniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witaj w naszym gronie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.