Marcin81 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam! Pozwoliłem sobie się podłączyć do tematu.. Oto moja Wilga. Wyszła luźna fantazja na temat Wilgi więc dużo błędów i "nieścisłości" 8) (w końcu to nie makieta..) , ale nie będę się rozpisywał o tym... Można popatrzeć: By marcinwieczorek at 2011-01-06[/img] By marcinwieczorek at 2011-01-06[/img] By marcinwieczorek at 2011-01-06[/img] By marcinwieczorek at 2011-01-06 By marcinwieczorek at 2011-01-06 Pozdrawiam!
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Całkiem fajna fantazja.... Mariusz - w tym filmie używasz klap do startu ? Do lądowania - widać - Jurek
mariuszwez Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Do startu bez klap a do lądowania czasami jak sobie przypomnę ze takowe mam :lol2:
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dzięki serdeczne ! - Jurek
mariuszwez Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Widzę Marcin że coraz więcej wilg się szykuje na wiosenne loty. W mojej okolicy latają już 4 sztuki. Twoja ma jaskrawe kolory więc będzie ją dobrze widać na niebie, mnie ratuje to że końcówki skrzydeł mam jaskrawo żółte. Zastanawiam się jeszcze dlaczego wszyscy robią piękne rury wydechowe a ja mam tylko dwa krótkie kikuty :oops: Muszę się chyba zabrać do roboty i coś dokleić bo to naprawdę daje ładny efekt Usiłuje zmontować jeszcze nowy film ze startem i lądowaniem na śniegu. Marek pomógł mi filmowaniu no i oczywiście w nauce ładnego startu i lądowania, choć daleko mi do jego umiejętności.
f-150 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Bo masz wersję wojskową,a w niej tłumika nie było.
mariuszwez Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 podsyłam dziś film z zimowego treningu startu i lądowania
Capriman Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No no całkiem fajny filmik tylko szkoda że nie pokazałeś różnicy w lądowaniu i startowaniu na klapach i bez klap...
tombrzus Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 podsyłam dziś film z zimowego treningu startu i lądowania http-~~-//www.youtube.com/watch?v=H9532HUsCL8&feature=mfu_in_order&list=UL Trzeba przyznac, ze te manewry wykonuje z ogromna lekkoscia!!! gartulacje, Tomek
Maciek295 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Właśnie przed chwilą stałem się posiadaczem zestawu do budowy Wilgi \ Mam nadzieję że już wkrótce zamieszczę kolejne zdjęcia pokazujące postępy w budowie mojej Wilgi.
mariuszwez Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Gratuluje wyboru Mimo zabawy innymi modelami a szczególnie FPV, to zawsze biorę wilgę na loty Teraz czekam na pierwszy śnieg, bo strasznie podoba mi się start i lądowanie na płozach. pozdrawiam Mariusz
Maciek295 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 No i pierwszy śnieg już spadł. Przynajmniej w Jaworznie Czy płozy na Wildze już gotowe do zimowych lotów? A może już jakiś lot się odbył? Niestety moja Wilga nie zmieniła się i wygląda nadal jak na wyżej zamieszczonym zdjęciu ale może przez święta coś podciągnę. Pozdrawiam Maciek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.