Marcin81 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam! Pozwoliłem sobie się podłączyć do tematu.. Oto moja Wilga. Wyszła luźna fantazja na temat Wilgi więc dużo błędów i "nieścisłości" 8) (w końcu to nie makieta..) , ale nie będę się rozpisywał o tym... Można popatrzeć: By marcinwieczorek at 2011-01-06[/img] By marcinwieczorek at 2011-01-06[/img] By marcinwieczorek at 2011-01-06[/img] By marcinwieczorek at 2011-01-06 By marcinwieczorek at 2011-01-06 Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Całkiem fajna fantazja.... Mariusz - w tym filmie używasz klap do startu ? Do lądowania - widać - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Do startu bez klap a do lądowania czasami jak sobie przypomnę ze takowe mam :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dzięki serdeczne ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Widzę Marcin że coraz więcej wilg się szykuje na wiosenne loty. W mojej okolicy latają już 4 sztuki. Twoja ma jaskrawe kolory więc będzie ją dobrze widać na niebie, mnie ratuje to że końcówki skrzydeł mam jaskrawo żółte. Zastanawiam się jeszcze dlaczego wszyscy robią piękne rury wydechowe a ja mam tylko dwa krótkie kikuty :oops: Muszę się chyba zabrać do roboty i coś dokleić bo to naprawdę daje ładny efekt Usiłuje zmontować jeszcze nowy film ze startem i lądowaniem na śniegu. Marek pomógł mi filmowaniu no i oczywiście w nauce ładnego startu i lądowania, choć daleko mi do jego umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Bo masz wersję wojskową,a w niej tłumika nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 podsyłam dziś film z zimowego treningu startu i lądowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 No no całkiem fajny filmik tylko szkoda że nie pokazałeś różnicy w lądowaniu i startowaniu na klapach i bez klap... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 podsyłam dziś film z zimowego treningu startu i lądowania http-~~-//www.youtube.com/watch?v=H9532HUsCL8&feature=mfu_in_order&list=UL Trzeba przyznac, ze te manewry wykonuje z ogromna lekkoscia!!! gartulacje, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek295 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Właśnie przed chwilą stałem się posiadaczem zestawu do budowy Wilgi \ Mam nadzieję że już wkrótce zamieszczę kolejne zdjęcia pokazujące postępy w budowie mojej Wilgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Gratuluje wyboru Mimo zabawy innymi modelami a szczególnie FPV, to zawsze biorę wilgę na loty Teraz czekam na pierwszy śnieg, bo strasznie podoba mi się start i lądowanie na płozach. pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek295 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No i pierwszy śnieg już spadł. Przynajmniej w Jaworznie Czy płozy na Wildze już gotowe do zimowych lotów? A może już jakiś lot się odbył? Niestety moja Wilga nie zmieniła się i wygląda nadal jak na wyżej zamieszczonym zdjęciu ale może przez święta coś podciągnę. Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.