ECO400 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 FW-190 już trochę przeszedł walcząc w zawodach ESA i nie tylko. Zamówiłem już nowy model do tych celów a ten przystosowałem do FPV (jak rozwalę to nie będzie mi szkoda :-P ). Waga wyszła spora bo 450g do lotu ale myślę że damy rade ;-) Silnik Emax 2822 kamera Sony 420 nadajnik Betatronic + antena samoróbka. Jutro planuję pierwszy lot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Dzisiaj ustawiłem, odkłóciłem i oblatałem Foke. Lata super :-) tego właśnie szukałem. gdyby była jeszcze o 50g lżejsza to już byłbym cały happy :-P Filmu nie ma bo latałem tylko na DVD 9" bez nagrywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Wygląda ciekawie. Czekam niecierpliwie na jakiś filmik w niedługiej (mam nadzieję?) przyszłości. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Na razie latam bez nagrywania bo ni chce targać ze sobą laptopa. Niedługo będę nagrywał na kamere DV i będą filmy :wink: Lata dużo lepiej niż zagi 1,2m. Jest zwrotniejszy i mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A jak wygląda sprawa zasięgu? Jak spisuje się antena samoróbka? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dokładnie zasięgu nie sprawdzałem ale w zasięgu wzroku nic się nie dzieje. Wszystko działa jak należ i fajnie się prowadzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.