Gość Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam ponownie wszystkich starych znajomych oraz nieznajomych. Raczej nie będę się udzielał w innych tematach niz modele elektryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witaj Sławku, dawno Cie u nas nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Siemanejro Sławku @@@@@@@@@@@@ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witaj, posty dodane po nowego Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witajcie Widzę Kuba że dodałeś mi stare posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witaj Sławku!!! Do Ciebie ten kolor nie pasuje,przydał by się zielony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Cześć Heniu, ja z zieloności się wyleczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witaj Sławek ciesze się że prawdziwy modelarz wrócił . Brakowało mi Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Cześć Adam , Cześć Marku,a modelarz ze mnie żaden. Coś tam robię ale więcej przy CAD niż piłką włosową. Jakoś nie mam weny twórczej przez ostanie kilka miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 a jaka to różnica ? inne czasy inne narzędzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 :mrgreen: Welcome back :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.