leito1610 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Zastanawiam się na zakupem ładowarki ,rozważam między Hobby King ECO6 50W lub Turnigy Accucell-6 ,wracam do modelarstwa kupiłem małego elektryka , który ma być zasilany pakietami li-pol(2s) ,owa ładowarka ma mi służyc tez do ładowania akumulatorków w nadajniku ,i pakietu zasilania odbiornika w innych moich modelach(dlatego będe potrzebował róznych koncówek które ma w komplecie ECO 06).Prosze o jakies opinie ,wady i zalety tych urządzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja mam ECO06 działa bez zarzutu i jest tania . Turnigy chyba podobna ,nie widzę wielkiej różnicy do 2s to obie się nadają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Która byś nie wybrał - nie poczujesz różnicy - bierz tańszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Eco ma ten plus że ma w komplecie dużo końcówek ,ale gdzieś czytałem ze przyciski pod wyświetlaczem mogą szwankować(niewiem czy to prawda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Accucel 6 też ma zestaw końcówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Z tego co patrzyłem na allegro , accucel ma końcówki ,ale chyba ze dwie,trzy, a eco wszystkie te ,których potrzebuje między innymi do ładowania pakietu odbiornika etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 ma wszystkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 ma wszystkie...Stary miał wszystkie. Ten nowy ma tylko XT60 i krokodylki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ale co to za problem ładować przez szpilki? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ale co to za problem ładować przez szpilki? :roll:Łatwiej zewrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 No właśnie a ja lubie sobie ułatwiać zycie a nie potem kombinować ze wtyczkami itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Prosze o jakies opinie ,wady i zalety tych urządzeń. Dozbieraj te pare $ i kup IMAX B6. Nie ma wentylatora (cicha!!!) i ma komplet kabeków, przynajmniej niedawno miała. Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Tu nie chodzi o pieniązki ,poprostu jak na moje czysto rekreacyjne latanie, uważam że taki sprzęt mi wystarczy ,a jeśli chodzi o prace wiatraka nieprzeszkadza mi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.