Irek M Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Czy ktoś zaopatrujący się w tym sklepie http://www.bbmodel.cz/ byłby tak uczynny i zakupiłby dla mnie dwie drobne rzeczy wartości 121 koron każda? próbowałem się zalogować u nich ale były problemy z polem PSĆ - myślałem, że to kod ale nie mieściła się ostatnia cyfra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wpisuj kod bez kreski, sprawdzałem, działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wpisuj kod bez kreski, sprawdzałem, działa O! to bardzo dobra wiadomość a jak dalej z płatnością, przelew, Pay-Pal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.