wojtek-a Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 A mnie najbardziej zachwycil twoj czujnik z wyswietlaczem . Bylem taki dumny ze swojego niemieckiego wynalazku, a teraz moge sie schowac :| ... Mozesz regulowac zarowno dolna i gorna wartosc podcisnienia?
Rafal B. Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 wojtek-a, dzięki za dobre słowa regulować mogę górną i dolną granicę.Ponoć mam jeszcze jakieś funkcje do wyboru, ale narazie mi są one nie potrzebne. PUPI, akurat szafka jest projektu mojego znajomego, który również ją wykonał. Najprawdopodobniej w niej są dwa przekaźniki oraz trafo. Działa to podobnie jak patent typu puszka z dwoma śrubami, opisany gdzieś tu na forum.
kielonnn Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Hmm a Rafał nie uważasz, że mam trochę za mały statecznik poziomy, bo ten w planach od SALpetera jest troszkę większy ? Jeśli zmienię go to wpłynie na właściwości lotne ?
Rafal B. Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 No jeśli teraz masz za mały (pytanie ile za mały, oraz jak z długością ramienia) to zmiana na większy na pewno poprawi stateczność podłużną, Jednak zmieni Ci się SC, trzeba będzie model doważyć. Przy okazji jeśli za mały jest poziomy to i pewnie pionowy taki również będzie?
kielonnn Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 Pionowy w planach SALpetera jest taki sam jak mam teraz w kadłubie ale poziomy jest nieco większy.
kielonnn Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Więc trzeba odświeżyć wątek Na ukończeniu jest II wersja D!amonda :faja: , lżejsza o nieco większej powierzchni niż w poprzednim. więcej zdjęć na: http://picasaweb.google.com/116081017893462560386/DAmondV2Light# Poprzednią wersje poprawię i myślę ją sprzedać, więc jak ktoś zainteresowany to pw lub gg.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.