wojtek-a Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A mnie najbardziej zachwycil twoj czujnik z wyswietlaczem . Bylem taki dumny ze swojego niemieckiego wynalazku, a teraz moge sie schowac :| ... Mozesz regulowac zarowno dolna i gorna wartosc podcisnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 wojtek-a, dzięki za dobre słowa regulować mogę górną i dolną granicę.Ponoć mam jeszcze jakieś funkcje do wyboru, ale narazie mi są one nie potrzebne. PUPI, akurat szafka jest projektu mojego znajomego, który również ją wykonał. Najprawdopodobniej w niej są dwa przekaźniki oraz trafo. Działa to podobnie jak patent typu puszka z dwoma śrubami, opisany gdzieś tu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielonnn Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Hmm a Rafał nie uważasz, że mam trochę za mały statecznik poziomy, bo ten w planach od SALpetera jest troszkę większy ? Jeśli zmienię go to wpłynie na właściwości lotne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No jeśli teraz masz za mały (pytanie ile za mały, oraz jak z długością ramienia) to zmiana na większy na pewno poprawi stateczność podłużną, Jednak zmieni Ci się SC, trzeba będzie model doważyć. Przy okazji jeśli za mały jest poziomy to i pewnie pionowy taki również będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielonnn Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Pionowy w planach SALpetera jest taki sam jak mam teraz w kadłubie ale poziomy jest nieco większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielonnn Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Więc trzeba odświeżyć wątek Na ukończeniu jest II wersja D!amonda :faja: , lżejsza o nieco większej powierzchni niż w poprzednim. więcej zdjęć na: http://picasaweb.google.com/116081017893462560386/DAmondV2Light# Poprzednią wersje poprawię i myślę ją sprzedać, więc jak ktoś zainteresowany to pw lub gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.