Sławek Środa Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam, dzisiaj nastąpił oblot mojego PIPERA 2130mm. Zabawa naprawdę przednia. Choć silnik OS 75 jest zdecydowanie za duży w niczym oczywiście nie przeszkadza. Nie potrzeba do niego rozrusznika, pali z ręki na zawołanie. Do tego pogoda piękna. Polecam-" model typowo relaksacyjny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.nesbyen Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam, dzisiaj nastąpił oblot mojego PIPERA 2130mm. Zabawa naprawdę przednia. Choć silnik OS 75 jest zdecydowanie za duży w niczym oczywiście nie przeszkadza. Nie potrzeba do niego rozrusznika, pali z ręki na zawołanie. " OS 75 (12cc) jest za duży... Ale jak? Pojemnośc czy gabaryty? Bo tak się składa, że mój ma ASP 91AR (15cc) ładnie się zmieścił, w przewidzianą przestrzeń, a co do samej pracy to też nie mam zastrzeżeń. Ktoś pisał też o przesuwaniu CC... Ja doważyłem ogon na ok. 20g i mam CC jak w instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki17 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Podaj z jakiej firmy jest ten Piper? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.nesbyen Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Podaj z jakiej firmy jest ten Piper? Mam w stopce wstawione jak byk, że Piper Cub J3 Hangar9. Tu jest link do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ten , który został oblatany to Piper 1/5 z The World Models Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.