Sławek Środa Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam, dzisiaj nastąpił oblot mojego PIPERA 2130mm. Zabawa naprawdę przednia. Choć silnik OS 75 jest zdecydowanie za duży w niczym oczywiście nie przeszkadza. Nie potrzeba do niego rozrusznika, pali z ręki na zawołanie. Do tego pogoda piękna. Polecam-" model typowo relaksacyjny"
artur.nesbyen Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam, dzisiaj nastąpił oblot mojego PIPERA 2130mm. Zabawa naprawdę przednia. Choć silnik OS 75 jest zdecydowanie za duży w niczym oczywiście nie przeszkadza. Nie potrzeba do niego rozrusznika, pali z ręki na zawołanie. " OS 75 (12cc) jest za duży... Ale jak? Pojemnośc czy gabaryty? Bo tak się składa, że mój ma ASP 91AR (15cc) ładnie się zmieścił, w przewidzianą przestrzeń, a co do samej pracy to też nie mam zastrzeżeń. Ktoś pisał też o przesuwaniu CC... Ja doważyłem ogon na ok. 20g i mam CC jak w instrukcji.
Luki17 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Podaj z jakiej firmy jest ten Piper?
artur.nesbyen Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Podaj z jakiej firmy jest ten Piper? Mam w stopce wstawione jak byk, że Piper Cub J3 Hangar9. Tu jest link do sklepu
Radek Oleksy Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ten , który został oblatany to Piper 1/5 z The World Models
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.