Sławek Środa Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Witam, dzisiaj nastąpił oblot mojego PIPERA 2130mm. Zabawa naprawdę przednia. Choć silnik OS 75 jest zdecydowanie za duży w niczym oczywiście nie przeszkadza. Nie potrzeba do niego rozrusznika, pali z ręki na zawołanie. Do tego pogoda piękna. Polecam-" model typowo relaksacyjny" Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur.nesbyen Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Witam, dzisiaj nastąpił oblot mojego PIPERA 2130mm. Zabawa naprawdę przednia. Choć silnik OS 75 jest zdecydowanie za duży w niczym oczywiście nie przeszkadza. Nie potrzeba do niego rozrusznika, pali z ręki na zawołanie. " OS 75 (12cc) jest za duży... Ale jak? Pojemnośc czy gabaryty? Bo tak się składa, że mój ma ASP 91AR (15cc) ładnie się zmieścił, w przewidzianą przestrzeń, a co do samej pracy to też nie mam zastrzeżeń. Ktoś pisał też o przesuwaniu CC... Ja doważyłem ogon na ok. 20g i mam CC jak w instrukcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luki17 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Podaj z jakiej firmy jest ten Piper? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur.nesbyen Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Podaj z jakiej firmy jest ten Piper? Mam w stopce wstawione jak byk, że Piper Cub J3 Hangar9. Tu jest link do sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Oleksy Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ten , który został oblatany to Piper 1/5 z The World Models Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.