ECO400 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam. Chciałbym kupić sobie coś takiego: http://dunhillek.pl/fot/n97/3.jpg z myślą głównie o przeglądaniu stron przez WiFi. Na allego jest co prawda mnóstwo takich telefonów ale wszystkie mają wysyłkę z Chin w cenie około 60zł. Wolałbym kupić coś sam niż pośredniczyć przez allegro. Zna ktoś jakiś tani sklep z takimi wynalazkami (nie ebay) :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 A może znacie coś innego, taniego co ma wyświetlacz około 3-4" i WiFi :?: Można by kupić telefon ale trzeba się liczyć z ceną około 400zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 www.dealextreme.com - tam są różne podróby telefonów ( i nie tylko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 hubert_tata, kupowałeś coś w tym sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Elektronikę modelarską: wielokrotnie regulatory Mystery, jakieś silniczki i lifepo. Przesyłka do skrzynki pocztowej (nie polecony) - szybko i nigdy nic nie zginęło. Niestety telefon za 100$ pewnie też w kopercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No ceny mają fajne tylko że żaden telefon który mnie interesuje nie ma PL menu :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 tylko że żaden telefon który mnie interesuje nie ma PL menuNo tak to tylko w Erze mają :twisted: Szukasz u chińczyka telefonu z polskim menu? litości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Szukasz u chińczyka telefonu z polskim menu? litościszukam, bo wiem że są. Te bardziej dziwaczne mają PL menu ale np. N95 już nie. Poczytaj sobie opisy i zobaczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 www.dealextreme.com -Czy przesyłka do Polski też za free? Jakoś trudno uwierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 przesyłka do Polski też za free?Nie wiem, czy free, w każdym razie zapłacisz dokładnie tyle, co na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Cena za wysyłkę jest wliczona w cenę przedmiotu. Nie ma żadnych dodatkowych opłat. Sklep znany, ale wysyła bardzo wolno. Zamawiałem paczkę przed 20 października, data wysyłki to 31 października, jeszcze nie dotarła. Poprzednio jednak zamawiałem i problemów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A czy jak wyślą to dostaje się jakiegoś maila? Czy tak od momentu zapłacenia żadnej informacji aż do doręczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dostaje się informację wraz z numerem przesyłki - pełny tracking jak w przypadku sklepu HC - wielki plus to wysyłka free. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dostaje się informację wraz z numerem przesyłki - pełny tracking jak w przypadku sklepu HC - wielki plus to wysyłka free. Pozdrawiam Ale ja wybrałem unregistered Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Może znacie jeszcze jakiś sklep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dostaje się informację wraz z numerem przesyłki - pełny tracking jak w przypadku sklepu HC - wielki plus to wysyłka free. Pozdrawiam Ale ja wybrałem unregistered No to nie ma żadnych informacji. Ja czekam na paczkę zamówioną w listopadzie, jeszcze nie doszła. ECO400 - do twoich zastosować lepszy będzie tablet. Wyświetlacz 3 calowy jest za mały do wygodnego przeglądania stron. Zajrzyj tutaj - znajdziesz i chińskie telefony, i tablety. http://www.pandawill.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 lordg90, tego właśnie szukałem jeśli nie kłamią w opisach to są tam fajne sprzęty w super cenach :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja mam zamiar kupić tam tablet, sklep wygląda ok. PS. Paczka z dealextreme już dotarła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wczoraj zamówiłem ten tablet z PandaWill a 2 dni temu słuchawki do iPoda z Dealextrema. Zobaczymy kiedy dojdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Z ciekawości - który tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.