Palacz1996 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Jak w temacie.Gdy podłączam zasilanie do regulatora załącza się melodyjka (trzy dźwięki). Zaraz potem zaczyna pikać z odstępami co 2sec. Zero reakcji na drążki. Nie iwem co dalej robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 A instrukcje do regla masz? Jaki masz w ogóle regulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Aparatura włączona? Gaz na zero? Jak masz rewers na gazie, to ustaw drążek na maks. Ta melodyjka to programowanie regulatora. Włącza się gdy podłączasz zasilanie do regulatora a drążek gazu nie jest na zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 umnie tak było to miałem akum rozładowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Aku świeżo naładowany. Dzisiaj przyszła zamówiona ładowarka.aparatura była włączona, a gaz na full. Regiel mam ten .Instrukcja też jest, ale angielski nie jest niestety moją najmocniejszą stroną. A tu instrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Chcesz żeby Ci to ogólnikowo przetłumaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 1. Enter Program Mode Switch on transmitter, move throttle stick to top position, connect battery pack to ESC, wait for 2 seconds, “beep-beep” tone should be emitted. Then wait another 5 seconds, special tone like “ ” should be emitted, which means program mode is entered. 1.Wejście w programowanie. Włącz nadajnik, przesuń drążek gazu na górę(maks), podłącz akumulator do regulatora, poczekaj 2 sekundy, "beep-beep" dźwięk powinien się pojawić. Wtedy poczekaj jeszcze 2 sekundy, specjalny dźwięk "56712" powinien się pojawić, co oznaczy że wszedłeś w tryb programowania. 2. Select Programmable Items Now you’ll hear 8 tones in loop. When a long “beep------” tone is emitted, move throttle stick to bottom to enter the “Start Mode” 2. Wybór opcji(?) do zaprogramowania Teraz, usłyszysz 8 dźwięków zapętlających się. Kiedy usłyszysz długi dźwięk "beep-------" , przesuń drążek gazu na dół by wejść w :Start Mode". O więcej poproś kogoś innego (albo naucz się angielskiego, przydaje się naprawdę )gdyż ja muszę teraz uciekać. Pozdrawiam. Na ostatniej stronie tej instrukcji jest bardzo przejrzysto pokazane jak zaprogramować. z Tym co Ci wytłumaczyłem powinieneś dać radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Piotrek9932 Dzięki. Dopiero jutro po szkole spr to zaprogramować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Brak sygnału z odbiornika,brak zasilania odbiornika,uszkodzony odbiornik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 I jak sytuacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.