Skocz do zawartości

Problem ze sprzętem

Palacz1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.Gdy podłączam zasilanie do regulatora załącza się melodyjka (trzy dźwięki). Zaraz potem zaczyna pikać z odstępami co 2sec. Zero reakcji na drążki. Nie iwem co dalej robić.

Opublikowano

Aparatura włączona? Gaz na zero? Jak masz rewers na gazie, to ustaw drążek na maks. Ta melodyjka to programowanie regulatora. Włącza się gdy podłączasz zasilanie do regulatora a drążek gazu nie jest na zero.

Opublikowano

Aku świeżo naładowany. Dzisiaj przyszła zamówiona ładowarka.aparatura była włączona, a gaz na full. Regiel mam ten .Instrukcja też jest, ale angielski nie jest niestety moją najmocniejszą stroną. A tu instrukcja.

Opublikowano

1. Enter Program Mode

Switch on transmitter, move throttle stick to top position, connect battery pack to ESC, wait for 2 seconds, “beep-beep” tone should be emitted. Then wait another 5 seconds, special tone like “ ” should be emitted, which means program mode is entered.

1.Wejście w programowanie.

Włącz nadajnik, przesuń drążek gazu na górę(maks), podłącz akumulator do regulatora, poczekaj 2 sekundy, "beep-beep" dźwięk powinien się pojawić. Wtedy poczekaj jeszcze 2 sekundy, specjalny dźwięk "56712" powinien się pojawić, co oznaczy że wszedłeś w tryb programowania.

2. Select Programmable Items

Now you’ll hear 8 tones in loop. When a long “beep------” tone is emitted, move throttle stick to bottom to enter the “Start Mode”

2. Wybór opcji(?) do zaprogramowania

Teraz, usłyszysz 8 dźwięków zapętlających się. Kiedy usłyszysz długi dźwięk "beep-------" , przesuń drążek gazu na dół by wejść w :Start Mode".

O więcej poproś kogoś innego (albo naucz się angielskiego, przydaje się naprawdę;) )gdyż ja muszę teraz uciekać. Pozdrawiam.

Na ostatniej stronie tej instrukcji jest bardzo przejrzysto pokazane jak zaprogramować. z Tym co Ci wytłumaczyłem powinieneś dać radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.