Adamuss Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam wszystkich. Na imię mam Adam, pochodzę z Zamościa. Forum przeglądam od dłuższego czasu. Pracuje, niestety nie w swoim zawodzie (mechanik lotniczy). Po przeczytaniu kilku książek W. Schiera złapało mnie na całego i zamierzam zacząć przygodę z modelarstwem. Liczę na pomoc kolegów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPitek Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam Cię serdecznie z Lublina Po przeczytaniu kilku książek W. Schiera złapało mnie na całego Jakich konkretnie książek i cz mógłbyś którąś polecić? Jego książki są trochę stare, więc się zastanawiałem czy mają jakąkolwiek wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamuss Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Są to: ABC miniaturowego lotnictwa, Miniaturowe lotnictwo ,Popularne mikrosilniki spalinowe. Myślę że pewne zasady się nie zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 KaPitek, mogę Ci pożyczyć jak chcesz kilka tytułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.