Adamuss Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Witam wszystkich. Na imię mam Adam, pochodzę z Zamościa. Forum przeglądam od dłuższego czasu. Pracuje, niestety nie w swoim zawodzie (mechanik lotniczy). Po przeczytaniu kilku książek W. Schiera złapało mnie na całego i zamierzam zacząć przygodę z modelarstwem. Liczę na pomoc kolegów. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPitek Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Witam Cię serdecznie z Lublina Po przeczytaniu kilku książek W. Schiera złapało mnie na całego Jakich konkretnie książek i cz mógłbyś którąś polecić? Jego książki są trochę stare, więc się zastanawiałem czy mają jakąkolwiek wartość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamuss Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Są to: ABC miniaturowego lotnictwa, Miniaturowe lotnictwo ,Popularne mikrosilniki spalinowe. Myślę że pewne zasady się nie zmieniają Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 KaPitek, mogę Ci pożyczyć jak chcesz kilka tytułów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.