Ja-Jacek Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Jak w temacie. mam pytanie do administracji forum-czemu jestem ZIELONY.Wydaje mi sie ze raczej jestem dojrzaly-moze nie wygladam?Wiek tez sluszny i staz moelarski spory. No nie zebym sie czepial tylko skad te kryteria bierzecie?Oczywiscie to zarty prosze sie nie obrazac!Pozdrawiam Jacek
Tomek Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Jacku . W zależności od ilości postów dostaje się odpowiedni napis nad awartem . Musisz się więcej udzielać i Ci ten "zielony" zamieni się na inny
Ja-Jacek Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Opublikowano 7 Lipca 2007 Ok Wszystko jasne ,ale piany nie bede bil.Tomku ExtrimII wyglada znacznie lepiej niz poprzedni- gratulacje.
Tomek Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Bo malowanie Extrima I jest dokładanie takie jakiego .... ...nie lubię. Ale musiałem to zrobić ,aby się upewnić. :roll: Piany bić nie musisz ino dzielić się swoją wiedzą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.