Ja-Jacek Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jak w temacie. mam pytanie do administracji forum-czemu jestem ZIELONY.Wydaje mi sie ze raczej jestem dojrzaly-moze nie wygladam?Wiek tez sluszny i staz moelarski spory. No nie zebym sie czepial tylko skad te kryteria bierzecie?Oczywiscie to zarty prosze sie nie obrazac!Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jacku . W zależności od ilości postów dostaje się odpowiedni napis nad awartem . Musisz się więcej udzielać i Ci ten "zielony" zamieni się na inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 to licznik pstow twoj staz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ok Wszystko jasne ,ale piany nie bede bil.Tomku ExtrimII wyglada znacznie lepiej niz poprzedni- gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Bo malowanie Extrima I jest dokładanie takie jakiego .... ...nie lubię. Ale musiałem to zrobić ,aby się upewnić. :roll: Piany bić nie musisz ino dzielić się swoją wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.