Malker Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zna ktoś nazwę melodii z tego linku? 1:41 do 1:55. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 O matko :shock: Poza angielskim ( czy raczwj amerykańskim) są jeszcze inne języki :ble: Tzn. są kompozytarzy nie będący Hamerykanami :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ...przecież to muzyka baaardzo znanej opery Verdiego ( czy Werdiego?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Andre Rieu - Chiantilied (Chianti Song) - Polecam też korzystanie z programów identyfikujących muzykę.. np. Shazam o ile masz taką możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ppd, ogromnie dzięki !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja oczywiście z Verdiim żartowałem ale równie dobrze może to być Tarantella Napolitano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 pppd, Andre Rieu to dyrygent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 pppd masz może dojście do tego programu identyfikującego muzykę? może zidentyfikował byś mi ten utwór z reklamy n900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 pppd, Andre Rieu to dyrygent. Oczywiście masz rację, ja już nie wnikałem kto jest kto Tak było zidentyfikowane to podpisałem. pppd masz może dojście do tego programu identyfikującego muzykę? http://www.youtube.com/wa...feature=related może zidentyfikował byś mi ten utwór z reklamy n900 Mam w telefonie.. i mówi, że to: Big Sexy - On My Watch - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 pppd masz może dojście do tego programu identyfikującego muzykę? może zidentyfikował byś mi ten utwór z reklamy n900 Woz Not Woz (Norman Doray & Arno Cost Tribute MixEric Prydz & Steve Angello ( pochodzi z płyty: Cr2 Presents Live & Direct Arno Cost & Norman Doray - CD3 Bonus Unmixed Tracks.) - według starego poczciwego track id z sony ericssona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dzięki za pomoc panowie ale to nie te utwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Tak mi się coś wydawało, że to niedobre dopasowanie.. za pierwszym razem nic nie znalazło. Równie dobrze może to być kompozycja na zamówienie pod reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 No nic, może kiedyś znajdę wykonawcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.