kankrz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Silniczek juz w drodze. Teraz bedzie potrzebny jakis fajny Piper. Czy mozecie polecic cos sprawdzonego, innego niz CMP ? Zakup raczej juz w nowym roku ale warto sie poprzygladac PS Czy cwiczyl ktos FEMA on board starter ? link do zdjec pozdroKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 A Twoja cara stoi pewnie na cornerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 A mozesz przyblizyc o co ci chodzi kolego bubu2 ? Ogladalem na stronie ol-pen 1/4 piper'a , wyglada ladnie a cena ok. Czy ktos mial stycznosc z tym modelem ? pozdrawiam -KK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Cześć. Właśnie czekam na rozrusznik z FEMY, w moim przypadku będzie rozkręcał Zeonah'a 26PU. Jak tylko go dostanę podzielę się opinią. Ten silnik aż się prosi o Pipera 1/4 z Hangar 9. Może nie jest najtańszy, ale wykonanie bajka. Co jeszcze przemawia za H9, to to, że w razie "draki" wszystkie części są do niego dostępne. Wiem co mówię, ponieważ miałem takiego w wersji elektro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A idzie to kupic w PL ? Nic nie moge wygooglowac. Cene jakos wytrzymam , model naprawde ladny. Nie jestem pewien czy ta FEMA tam wejdzie, zbiornik wchodzi az do kabiny. Podoba mi sie ten system na zawleczki , zawsze gubilem srubki w locie. pozdrawiam - KK edit - juz znalazlem , w Lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ależ nie ma problemu ściągnę i ten model , ale cena jest x2 w stosunku do TWM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 I poczta to dostarczy nieuszkodzone do Legnicy? Czy trzeba podjechac autem i odebrac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Towar wysyłamy Kurierem lub Pocztą i dociera w całości :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgodnie z obietnicą, pierwsze wrażenie po otrzymaniu rozrusznika. |Wszystko bardzo ładnie i bezpiecznie zapakowane. Do zestawu dołączona instrukcja montażu w języku angielskim i niemieckim. Całość ma napędzać silnik szczotkowy Speed 480 Race (w zestawie) podłączony do baterii 9.6 - 10.8V. Myślę, że Lipol 3S nie będzie przesadą. W moim przypadku koło zębate będzie przykręcone bezpośrednio do wału z tyłu silnika. Całość ma uruchamiać mikro serwo i mikro przełącznik 16A. Mam nadzieję, że da radę. Ze względu na aurę, pierwsze odpalenie pewnie dopiero na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Fajne. Az dziw bierze ze nikt u nas (PL) tego nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.