Sławek Środa Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Witam. Proszę o podpowiedź : jak wpisać nazwę samolotu w Sanwie RDS 8000. Dziękuję ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacek Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 musisz na wyświetlaczu przejść do ostatniej zakładki dokładnie nie pamiętam jak się nazywa,(ale jest to ostania nazwa w prawym górnym rogu) potem musisz zejść w menu aż do zakładki name, potwierdzić ją i wpisać używająć + i - nazwe modelu niestety tylko 3 znaki. jak byś nadal miał problem to wieczorem mogę zrobić fotke z instrukcji i Ci podesłać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Środa Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Witam. Bardzo dziękuję. Jeżeli mogę jeszcze o coś Cię prosić to może mógłbyś przesłać mi zdjęcie widoku wyświetlacza po włączeniu radia. Chodzi mi o to czy przed nazwą samolotu znajdują się dwie strzałki < > czy nie powinno ich być już w tym momencie kiedy rozpoczynamy lot. Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.