Skocz do zawartości

Co sądzicie o Szybowcu DG-1000 HYPE

pionier87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lata super, szybuje super.

Problemy pojawiają się z wieżyczką kiedy nie mamy radia z komputerem. Trzeba odpowiednio zmiksować gaz z serwem wieżyczki aby po wyłączeniu wieżyczka ciut cofała się w tył i tym samym śmigło dotykało blokady.

Można nim latać bardzo wolno i nie zwali się w korek, jest bardzo stateczny.

Polecam a tym bardziej że pewnie chcesz go kupić z ikara :mrgreen:

Opublikowano

Akurat oryginalnie lata ten model na radiu bez komputera więc "troszkę"chyba piszesz to co Ci translator podpowiedział..... czyli bzdury całkowite

prawda że byłem delikatny ?

co do ikara to akurat nie wiem czy to okazja kupować modele poreklamacyjne i zwroty do sklepów .

Jeśli model opisany jako uszkodzony w transporcie jest cały zielony od trawy i ma przód totalnie zgnieciony podczas gdy karton jest cały to nie wiem o jaki transport chodzi ....... ???

Znane jest źrodło gdzie te modele kosztują 1/2 krajowej ceny a tak nie ma kupców

Opublikowano

Tzn ja już go kupiłem latam na nim na radiu od Lamy zwykły E-skay a tam mixerów nie ma co prawda radio ma teoretycznie 4ch ale można dorzucić potencjometr i zwykłą mechaniczną blokami i latasz...Co do tj wieżyczki to rożnie z Ta blokadą bywa raz się chowa a raz nie wygląda na to ze sam sobie odpisuje na pytanie al może nie sprecyzowałem pierwszego postu chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał odczynienia z tym glidem ja dopiero zaczynam zrobiłem nim moze ok 5/6 lotów z czego raz mi uciekł...

mi się udało go kupić nieco taniej niz w sklepie,widziałem nawet cenne 999zł co jest absurdem...

U was w Nowym chyba Maverick miał DG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.