luki19944 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 UUUU to spokojnie się zmieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ale tamten model to epa a twój esa.to model ESA a upchać się dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jak będzie po malowaniu miał 405 gram to też przyjedz na zawody :mrgreen: . Elite Kubson to nie jest EPA tylko ESA z grubszym kadłubem . EPA to model z przestrzennym kadłubem bardzo podobnym prawie do makietowego tylko bez drobnych detali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Oczywiście, że się nada :wink:, waga regulaminowa jest do 400g Coś się zmieniło w regulaminie ostatnio? A od kiedy jest dopuszczalna taka masa modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Tak regulamin się zmienił: http://www.aircombat.pl/ACES/forum/viewtopic.php?t=512&start=0 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Aktualnie obowiązujące regulaminy na ten rok w ESA jak i dorosłym kombacie dostępne są na oficjalnej stronie ACES Polska: www.aircombat.pl w dziale regulaminy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 To dziękuję w takim razie za inforamcje... Pobieżnie śledziłem propozycje zmian regulaminów, ale akurat propozycje zmian dopuszczalnej masy przoczyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że silnik nie będzie zbyt słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 rozróżniam epa od esa:P ale wydawało mi się że tamten modelik to epa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.