Skocz do zawartości

co do kutra torpedowego

Rekomendowane odpowiedzi

Narazie to chora leży i nic nie pomoze.zobaczymy jak wyzdrowieje.w schnellu niewiele sie dzieje. brak kasy to i potrzebnych elementów nie ma za co nabyć (chlerne bezrobocie) .Kardanki,możliwe ze mocniejsze silniki,śruby,niebardzo jest za co zrobić zakupy w hobby kingu,aparatura, serva, reguletor,zasilanie......postudiuję to o fotkach,moze mnie oswieci. tylko gdzie jest aparat?trzeba go odkurzyć :)

O tempota pomorek!!! Bez młodzieży ani rusz! jakies img :shock: ,url :shock: i inne temu podobne nieznaństwa :shock: !A aparat diabeł ogonem nakrył :x !Ciągle pod górkę,biedakowi wiatr w oczy. kiedyś to zwalczę,narazie to czarna magia :oops: .Jakies limity na fotki :shock: ,dopłaty :shock:

• 1 miesiąc temu...

Witam.

Podłączę się do tematu.

Sprowadziła mnie tutaj chęć reanimacji mojego modelu kutra wykonanego w latach 80 tych.

Potrzebny jest mu gruntowny remont, bo przez lata garażowania trochę ucierpiał.

W chwili obecnej rozglądam się za jakąś niedrogą apką.

Mam również (chyba go myszy oszczędziły- no mam taką nadzieję) kadłub holownika portowego, robionego z listewek.

To dopiero byłby sprzęt...

Licze na pomoc, pozdrawiam.

J.

Powodzenia w reanimacji! Co do apek to są lepsi i silniejsi w tej dziedzinie ode mnie.No ja to na hobby kingu prubuję zakupić 6 kanałową + serwa itd. tam tanio.Na allegro są ale dwa razy droższe!to samo co na hobby kingu.Zatem finansowo to lepiej sprowadzić sobie sopza granic kraju naszego.W sumie to powoli idę do przodu robię przerubkę schnellboota 1:35 italeri S-100 na S-38 i strugam sobie kuter rakietowy projekt 205 OSA w polskich barwach. Pozdrawiam i wytrwałości w reanimacji i budowie holownika (gdzieś w piwnicy chyba jeszcze leży kadłubek z wałem i jakimiś częściami H-300? muszę zbadać, przypomniałeś mi że coś takiego też kiedyś miałem w rękach) :D

.No ja to na hobby kingu prubuję zakupić 6 kanałową + serwa itd. tam tanio.Na allegro są ale dwa razy droższe!to samo co na hobby kingu.Zatem finansowo to lepiej sprowadzić sobie sopza granic kraju naszego. :D

Masz rację.

Ostatnio na niemieckim ebayu widziałem całkiem dobre sprzęty (markowe) za śmieszne pieniądze, plus koszty. Można to sprowadzić, bo jak wszystko się podsumuje to wychodzi niezłe przebicie.

Naciąłem sie raz. W książce brakowało kilku kartek z danymi, ale znalazłe je w necie i było po problemie.

to 2,4 ghz hobby kinghttp://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8337 kosztuje kilka naściie euro.

moim zdaniem ale nie mam pewnosci to turnigy i hobby king to jeden czort w trochę różnej

obudowie.moze to wszystko robią w jednym miejscu i tylko obudowy robią w zakładzikach

masierzystych turnigy hitec ,corona ,no ale pewności nie mam.

coś ten hobby king nie chce sie otwierać .kosztuje to 16,80 eyro jesli się nie mylę

Masz błąd w adresie kinghttp://

Ale ta aparatura to 4-ka, pisałeś o 6-tce.

Po przeliczeni z dolców na plz wychodzi 65 zł. w sklepie widziałem po 140.

Ale nie uwzgledniłem kosztów wysyłki.

Ile one cię wyniosą?

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9042 no chyba teraz wysz lo. 16,80 euro czyli jakieś 68 zł na alegro są po około200zł liczę z głowy więc zaokrąglam . a ile mnie przesyłka kurcze nawet nie wiem dokładnie bo to od wagi zależy. żona ma siostre w rzeszy i jak będą na wielkanoc to dowiozą.oni mi to kupują ,tzn ich syn co to juz w bundeswrze siedzi taki stary (jak ten czas leci).zamówiłem serwa,ładowarki pakiety lipoli i jakies drobiazgi.w sumie niewiele to wyszlo ale nie pamiętam.jak jesteś oczytany w angielskim to doczytasz na tej stronce ile .ja wziałem opcję najtanszą bo nie pali mi sięale to naprawdę tanio.

• 3 miesiące temu...

No trochę zrobiłem ale relację mam na innym forumie. Jakoś powoli ciągle do przodu.Dlaczego tam a nie tu? W sumie nie wiem ,zapisany jestem na kilku forach i chwilami jestem pogubiony,bo zeby jakąś wiedzę łyknąć albo poszerzyć to na nowe forum trzeba się dostać i zapomina człowiek czasem gdzie był, gdzie jest , a gdzie jeszcze by się przydało być. Linka daję jak kogos interesuje to obejrzy. http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=25133 Moze dlatego ze tam trochę dłużej jestem na forum :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.