a_skot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Czy ma ktoś schemat czujnika temperatury do ładowarki Shark 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Dolanczam sie do zapytania... Posiadam czujnik temperatury uzywany przy komputerowych plytach glownych. W przeciwienstwie do sharkowego 3 pinowego czujnika ten ma 2 piny. Probowal ktos podpiac inny czujnik niz zalecany przez producenta ladowarki?? Podpiecie takiego 2 pinowego cuda (a moze zadziala ) moze miec negatywny wplyw na ladowarke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jakiś czas temu też myślałem nad czujnikiem i znalazłem trochę informacji na elektrodzie LINK Mało konkretne ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Może to też być któryś z układów Dallasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Jutro wam powiem co dokładnie za układ siedzi tylko zdejmę termokurcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 hop, hop!!! Pamietasz o nas )))) Bardzo dyskretnie chcialbym przypomnie o ukladziku ktory to siedzi pod termokurczem Wiadomo juz co zo za typ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Fakt zapomniałem :oops: Ale już naprawiam błąd: LM 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Dziekuje Cena takiego uklado to koszt od ok 18 do okolo 22 zł w zaleznosci od sklepu. Czyli dokladnie koszt nowego oryginalnego kabelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Eeee ? :shock: http://www.piekarz.pl/index.php?page=offer&item=3429 us LM 35 DZ uklad scal.czujnik temp.T092 Pbf;LM 35 DZ NSC 2,40 zł szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brodaty Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgoda wszystko ładnie pięknie tylko sklep do zamówień poniżej 50zł dolicza 10zł +8zł przesyłka a w tym wypadku wyjdzie trochę więcej niż orginalny kabelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 No tak, ale myślałem że chodzi o cenę "w sklepie za rogiem". U mnie w elektronicznym można zamówić podzespoły i po jakimś czasie odebrać za normalną cenę detaliczną. Po prostu dorzucają je do swoich większych zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Zbierzcie kilku chętnych to wyskocze i wam kupie te czujniki, później się roześle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja się piszę. Mam "10", czujnik sie przyda. Jak nie będzie dość chętnych, to najwyżej zamówię u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 W takim razie ja poprosze o rezerwacje 2`ch sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam pisze sie na jedna sztuke. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A proszę i nie zapomnieć o mnie - w końcu to mój wątek :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Więc po rozmowie z @tomson'em albo on mnie wyręczy albo sam się pofatyguje do Piekarza więc w okolicy przyszłego tyg coś powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Przy okazji prośba do @motyla - gdybyś mógł zrobić zdjęcia z bliska lub opis, jak podłączyć nóżki temu misiu to znaczy temu scalakowi - najlepiej wg oryginalnych kolorów z Sharkowego czujnika. O ile wiem, oryginalna wtyczka powinna też mieć z jednej strony "skrzydełko" (przynajmniej w Sharku jest na nie miejsce) żeby się nie dało jej włożyć odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam, czy istnieje jeszcze możliwość abym i ja zapisał się na listę? Wakacyjny wyjazd na kilka dni uniemożliwił mi śledzenie wątków :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Kto pierwszy podsyła adres ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.