Jump to content

czujnik temperatury do Sharka

a_skot

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Posted

Dolanczam sie do zapytania...

Posiadam czujnik temperatury uzywany przy komputerowych plytach glownych.

W przeciwienstwie do sharkowego 3 pinowego czujnika ten ma 2 piny.

Probowal ktos podpiac inny czujnik niz zalecany :) przez producenta ladowarki??

Podpiecie takiego 2 pinowego cuda (a moze zadziala :) ) moze miec negatywny wplyw na ladowarke?

Posted

Jakiś czas temu też myślałem nad czujnikiem i znalazłem trochę informacji na elektrodzie LINK

Mało konkretne ale zawsze coś :P

Posted

hop, hop!!! :) Pamietasz o nas :)))))

Bardzo dyskretnie chcialbym przypomnie o ukladziku ktory to siedzi pod termokurczem :)

Wiadomo juz co zo za typ?? :)

Posted

Dziekuje :)

Cena takiego uklado to koszt od ok 18 do okolo 22 zł w zaleznosci od sklepu.

Czyli dokladnie koszt nowego oryginalnego kabelka.

Posted

Zgoda wszystko ładnie pięknie tylko sklep do zamówień poniżej 50zł dolicza 10zł +8zł przesyłka a w tym wypadku wyjdzie trochę więcej niż orginalny kabelek.

Posted

No tak, ale myślałem że chodzi o cenę "w sklepie za rogiem". U mnie w elektronicznym można zamówić podzespoły i po jakimś czasie odebrać za normalną cenę detaliczną. Po prostu dorzucają je do swoich większych zamówień.

Posted

Ja się piszę. Mam "10", czujnik sie przyda. Jak nie będzie dość chętnych, to najwyżej zamówię u siebie.

Posted

Więc po rozmowie z @tomson'em albo on mnie wyręczy albo sam się pofatyguje do Piekarza :D więc w okolicy przyszłego tyg coś powinno być :D

Posted

Przy okazji prośba do @motyla - gdybyś mógł zrobić zdjęcia z bliska lub opis, jak podłączyć nóżki temu misiu :) to znaczy temu scalakowi - najlepiej wg oryginalnych kolorów z Sharkowego czujnika. O ile wiem, oryginalna wtyczka powinna też mieć z jednej strony "skrzydełko" (przynajmniej w Sharku jest na nie miejsce) żeby się nie dało jej włożyć odwrotnie.

Posted

Witam, czy istnieje jeszcze możliwość abym i ja zapisał się na listę? Wakacyjny wyjazd na kilka dni uniemożliwił mi śledzenie wątków :evil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.