motyl Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Czyżbyście się rozmyślili i czujniki wam niepotrzebne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Spokojnie, spokojnie, weekend był Ja wysłałem PM. Jakie warunki wysyłki/płatności ? PS. Ponawiam prośbę o rozpiskę nóżek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja zamawialem na GuGu... odbiore pewnie osobiscie - jak sie uda to przy oblotach Extry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 MiQ27, nie wiem czemu ale chciałem abyś był pierwszy Tak się zastanawiam czy iść zasadą że pierwsi będą ostatnimi i wsadzić cię na listę na koniec czy poprostu obciążyć cię kolejnymi kosztami wysyłki dalej Ale po głębszym zastanowieniu będziesz pierwszy, a co trzeba ci trochę portfel uszczuplić , co do rozpiski nie chce mi się pisać niech to pozostanie moją słodka tajemnicą i sprawdź sobie metoda prób i błędów Co do kosztów to wyszły po 3,20 za sztukę. Wysyłam jutro do MiQ27, także następne niech podeśle adres do Michała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam. Czyli metoda podaj dalej z rozsylka. Dane platnosci podaj na pm. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 MiQ27, dotarły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Dzisiaj dotarły. Dziękuję po wielekroć :pom: Tez z kabelkiem, jak sądzę, mam odesłać ? 8) Dotarły do mnie 3 sztuki, dostałem 2 adresy na PM, więc listę wysyłkową uważam za zamkniętą. Jutro postaram się dać zajęcie poczcie. Rozpiska nóżek wkrótce, jak siądę do mspainta Stay tuned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 MiQ27, ten z kabelkiem to promocja "for ju :)" Co do czujników to przewidziałem dla, Slawomir, a_skot, alenik, przy czym o ostatnim nie doczytałem że chce 2szt dlatego może kiedyś przy okazji kupie i podeśle. Głupio wyszło bo mogłem wziąć kilka szt więcej, ale gapowe się płaci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 motyl, jestem twoim fanem :jupi: jeszcze raz dziękuję. Schemat podłączenia Slawomir, prosiłbym o dane teleadresowe Wysłałem Ci PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Czujniki, sztuk 3, są już w drodze do nowych posiadaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam, AA! Ponownie przespałem całą sprawę :/ Jutro chyba się przebiegnę po Pruszkowie i poszukam tego czujnika w firmach typu złota rączka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 rogi23, wpadnij jutro popołudniem na Parzniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja mam jedną sztukę, ale obiecałem ją @motylowi Chciałem w pracy zamówić więcej sztuk, ale szef zamawiał w TME i tam mieli je drogo Edit: Może w niedziele coś załatwie, jak szef pojedzie na giełdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ok. Tylko też nie jest to pewne ponieważ szykuje się wyjazd. Pytanie tylko czy z rana czy wieczorem. A może jakaś dokładniejsza godzina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 tomson, już sobe poradziłem A swoją droga na którą jutro się umawiamy ??14-15 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Tak myśle, może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ok, wpadnę pomiędzy 14 a 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 motyl, dziękuję bardzo za czujnik. Działa jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Do kogo dotarły i jak działają ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Narazie nie dotarla przesylka, ale w calej niecierpliwosci zakupilem osobiscie (5zł) czujnik. Dzialanie jest prawidlowe. Wyniki porownywalem z "dzieciecym" termometrem elektronicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.