misiek137 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mam na imię Michał mam 26lat i jestem z okolic Sosnowca. Modelarstwem interesuje się już jakiś czas, będzie z ok 15 lat. Na forum znalazłem się z powodu niewystarczającej wiedzy do odpalenia samolotu i nadzieji że pomożecie mi z moimi problemami. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek137 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 a co z nim??? I mam pyt. co trzeba uczynić aby móc napisać nowy temat np. w dziale elektronika??? Czekać na łaskę "Pańską" ??? Pierwszy raz jestem na jakimkolwiek forum dlatego pytam. Peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Po pierwsze to przeczytać regulamin. Dowiesz się co jest z awatarem i co trzeba zrobić by uzuskać pełen dostęp do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Regulamin, paragraf I, punkt 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek137 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dziękuję! Jeśli trzeba byłoby poprawić coś jeszcze to bardzo bym prosił o wskazówki. Dziękuje z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Od razu lepiej :-) Fajny modelik w avatarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam ziomku w naszym gronie modelarzy. Co do odpalania chyba silnika a nie samolotu,nie widzę żadnego problemu,podaj nr.tel.na pw to Ci pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek137 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tena modelik z avatara teraz już trochę inaczej wygląda ale miło że się komuś podoba. Co do uruchomienia modelu sprawa jest trochę bardziej skomplikowana , bo chodzi o model elektryczny a dokładniej pisząc o dziwną zależność między odbiornikiem, reglem a silnikiem. Jak już będe mógł pisać w innych działach to poruszę ten temat w Elektronice a dokładniej w "odbiornikach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.