kuba94 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Tak ja w temacie pakiet Turnigy LiPo 3s 2200mAh za 55zł Link do aukcji Jeden już zamówiłem. Myślę, że to dobra oferta, taniej w Polsce nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja nie dawno własnie u tego sprzedawcy zakupiłem pakiecik... z przesyłką 61 zł, więc nie ma tragedii.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zamówiłeś? Ciekawe po co skoro sprzedawca o dziwo jest z tego samego miasta i mógłbyś mieć od ręki. Śmierdzi mi autoreklamą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba94 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Żadna autoreklama, to nie ja sprzedaje a tego człowieka nie znam. Znalazłem ciekawą ofertę i chciałem się podzielić tą informacją ale widzę, że nie warto skoro jestem oskarżany o autoreklamę. A zamówiłem (czytaj kupiłem) na allegro z opcją odbioru osobistego. I nic za to nie zapłacę, a zyskuje program ochrony kupujących oferowany przez allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Prawda jest taka ze jest to tanio, pakiety niezłe tylko że początek zimy to kulawy okres do kupowania lipoli bo te 3-4 miesiące będą musiały poleżeć nim się ich użyje i z tego tylko powodu ich nie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ale leżakować mogą do woli jeśli są naładowane do 11.5V !! Więc nie widzę problemu. A na pewno już te 3-4 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Powiem inaczej. Nie widzę powodu żeby leżakowały u mnie w domu PS. Zostawiłem tak lipola na kilka miesięcy-może 4 miesiące. GWS 3S 1300mah . Odbyłem na nim wcześniej kilkanaście lotów. Po tych kilku miesiącach po pierwszym locie spuchł. Nie był przeciążony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ja powiem, że fajna cena, ale to jest 20C. A ja szukam już dość długo 30C. Na alle nie mogę tafić. Wszystko jest 20C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcen Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 zaur http://allegro.pl/nowe-pakiety-li-po-turnigy-2200-mah-3s-35-45c-i1345570429.html moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Konkretnie Zippy 2200mAh 30S. Taki już jeden mam a chcę je równolegle połączyć, więc powinien być taki sam. Ale wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Cena może i ciekawa tych turnigy 2200, no ale.... Kiedyś zamówiłem kilka sztuk z HC. 2 szt używałem do układu bec w modelu spalinowym a 3 szt. latały w modelu elektrycznym. Po okresie 1 lub dwóch miesięcy ( wcale nie intensywnego używania i ładowania dobrą ładowarką z balanserem) 4 szt napuchły. Może i miałem pecha, ale od tamtego czasu jeśli już to zamawiam Flightmax'y... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 CoolSky nie zrażaj się tak od razu. Wielu modelarzy używa znacznie droższych pakietów i zdarzają się takie "wisienki" co też się psują. Z relacji z innymi handlowcami wiem, że gdyby nie dokładna selekcja ogniw na poziomie sprzedawca-klient (czyli sklep) to do klientów znacznie częściej trafiały by uszkodzone pakiety. Jeśli chodzi konkretnie o twój przypadek to faktycznie mogłeś trafić na jakąś czarną serię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.