cobra Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Chciałem się przywitać na Forum ze wszystkimi Nieznajomymi, a także ze Znajomymi z forum WKM. Jednocześnie chciałbym przeprosić Kolegę "cobra" za podobieństwo nazwy (cobra.). Zastanowiłem się nad tym, ale niestety już po wysłaniu zgłoszenia. Może Admin mógłby zmienić mój login na inny, aby nie wprowadzać Kolegów w błąd. Chciałem po prostu istnieć pod tym samym nickiem na wszystkich forach. Witam Wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam Mówisz i masz jak coś :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 hejka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.