juras_p@op.pl Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam. Proszę o wstawienie waszych filmików z zawodów i innych "ustawek" z kombatami. jeśli nie możecie ich tu wstawić, to podajcie link. Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Znów kolega pomylił działy :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 :oops: No tak. Mam nadzieję, że nie jest to grzech śmiertelny i nie uśmiercisz mnie na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mi się wydaje że ten temat jest do niczego nie potrzebny. Poszukaj sobie na www.youtube.pl i oglądaj. Jest sporo takich filmów i na każdym jedno i to samo :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.