Gość Jerzy Markiton Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Hmmm.... to czas na placki ? Odgrzewane ?? - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 ja lubię ziemniaczane z gulaszem ? a Ty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Placki to tylko z sosem grzybowym... mmmm pycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Placki to tylko z sosem grzybowym... mmmm pychateszzzzzzzz zwłaszcza odgrzewane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Czyli z frajerami nie piję ale placki mogę zjeść ? :wink: Albo - nie lubię frajerów ale lubię placki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 z tego co mi wiadomo sprawa jeszcze nie ma swojego finału .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 z tego co mi wiadomo sprawa jeszcze nie ma swojego finału ..jaka sprawa ? :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 z tego co mi wiadomo sprawa jeszcze nie ma swojego finału ..jaka sprawa ? :rotfl: :rotfl: A tak moderatorzy upominają aby czytać od początku a nie tylko o plackach. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 a może frajer nie zorientował się że jest frajerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 A tak moderatorzy upominają aby czytać od początku a nie tylko o plackach.A może lepiej jednak nie czytać ?? :mrgreen: :mrgreen: a może frajer nie zorientował się że jest frajerem? Albo doskonale stwarzać pozory ... kwestia doświadczenia , ale to z wiekiem przychodzi albo i nie przychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Temat można uznać za zamknięty porozumiałem się z owym Kolegą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.