SiSon Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Natknąłem się jakiś czas temu na takową akcje. Ponieważ nas nic to nie kosztuje, zachęcam! To tylko pare kliknięć myszką http://szerlok.pl/nakarm_psa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dobra akcja i dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Hehe, co prawda nie na tym to polega, ale na forum z mojej gry, gdzie jest dużo mniej osób, odzew był duużo większy Czyżby modelarze to nieczułe istoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie każdy kto kliknie musi sie tym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ja już kliknąłem. Ciekawe czy to w ogóle ma jakieś odniesienie do rzeczywistości, coś nie chcę mi się wierzyć, że za klik w internecie jakiś pies zostanie nakarmiony. Najlepiej zawiesc osobiście taką paczkę do schroniska.... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Na takim jednym małym forum była zasada że jak chcesz dostęp to musisz zawieść karmę do schroniska, zrobić fotkę jak oddajesz i umieścić na forum ;] akcja była pozytywna jak nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Za każdy "klik" płaca sponsorzy czy właściciele portalu; chodzi o reklame. I odsylam tutaj http://szerlok.pl/nakarm_psa/schroniska/#pierwsza-edycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Biedne pieski. Szkoda że nie można nakarmić pieska ze schroniska w moim mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 coś nie chcę mi się wieżyc, że za klik w internecie jakiś pies zostanie nakarmiony. nie musisz wieżyć... Uwierz. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.