pelikan1500 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 P-40 jest bardzo dobrym modelem na pierwszą ESA . Cechuje go DUUUŻA ilość materiału w BEZPOŚREDNIEJ STREFIE UDERZEŃ , czyli przód kadłuba . Model ten , tak jak jego PODOBNY KOLEGA Hawker TYPHOON ze ŚLICZNĄ PĘKATĄ MORDĄ ma zawsze rzeszę wielu wielbicieli i zwolenników takich PIĘKNISI . Model w stanie surowym waży 112g (oszlifowany i posklejany w całość ), przy takiej sylwetce kadłuba nie ma najmniejszego problemu z umiejscowieniem osprzętu Rc . Wyważenie standardowo 3-4 cm od krawędzi natarcia . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tu już gotowy model . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam P-40.Kupiłem od kolegi w stanie 3/10 teraz jest 7/10 . Bardzo łatwo go odbudować nawet depronem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie na PW tylko pochwal się OFICJALNIE na forum niech wszyscy koledzy zobaczą . Uzupełnianie depronem ubytków nie jest zbyt dobre bo depron jest KRUCHY i potrzebuje CA do styro a to są już koszty w porównaniu ze zwykłym CA do Epp. Choć można jeszcze na UHU Por-a ale to już staje się ZABAWĄ przy szybkich naprawach szczególnie w niskich temperaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja tam w domciu naprawiam przy +23 i kej sobie schnie:) A fotki postaram się wrzucić dzisiaj albo jutro. Tylko powiecie jak fotki wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredinho Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 :shock: wchodzisz po tym linku: imageshack.us klikasz browse wybierasz fotki z twardego dysku i klikasz prześlij teraz proste P.S. Co do jakości wykonania P-40 to wyśmienita chociaż te wąskie w kadłubie ESA mi się osobiście nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podem89 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Genialnie to wygląda! Też przymierzam się do P-40. A ten model jeszcze bardziej mnie zmotywował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Esa miała mini kreta i jak wszystko zrobię to wtedy wyślę jak ktoś coś zobaczy to ta esa z mojego foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.