pelikan1500 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 P-40 jest bardzo dobrym modelem na pierwszą ESA . Cechuje go DUUUŻA ilość materiału w BEZPOŚREDNIEJ STREFIE UDERZEŃ , czyli przód kadłuba . Model ten , tak jak jego PODOBNY KOLEGA Hawker TYPHOON ze ŚLICZNĄ PĘKATĄ MORDĄ ma zawsze rzeszę wielu wielbicieli i zwolenników takich PIĘKNISI . Model w stanie surowym waży 112g (oszlifowany i posklejany w całość ), przy takiej sylwetce kadłuba nie ma najmniejszego problemu z umiejscowieniem osprzętu Rc . Wyważenie standardowo 3-4 cm od krawędzi natarcia . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tu już gotowy model . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliteKubson Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Mam P-40.Kupiłem od kolegi w stanie 3/10 teraz jest 7/10 . Bardzo łatwo go odbudować nawet depronem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelikan1500 Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Nie na PW tylko pochwal się OFICJALNIE na forum niech wszyscy koledzy zobaczą . Uzupełnianie depronem ubytków nie jest zbyt dobre bo depron jest KRUCHY i potrzebuje CA do styro a to są już koszty w porównaniu ze zwykłym CA do Epp. Choć można jeszcze na UHU Por-a ale to już staje się ZABAWĄ przy szybkich naprawach szczególnie w niskich temperaturach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliteKubson Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Ja tam w domciu naprawiam przy +23 i kej sobie schnie:) A fotki postaram się wrzucić dzisiaj albo jutro. Tylko powiecie jak fotki wrzucić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgredinho Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 :shock: wchodzisz po tym linku: imageshack.us klikasz browse wybierasz fotki z twardego dysku i klikasz prześlij teraz proste P.S. Co do jakości wykonania P-40 to wyśmienita chociaż te wąskie w kadłubie ESA mi się osobiście nie podobają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podem89 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Genialnie to wygląda! Też przymierzam się do P-40. A ten model jeszcze bardziej mnie zmotywował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliteKubson Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Esa miała mini kreta i jak wszystko zrobię to wtedy wyślę jak ktoś coś zobaczy to ta esa z mojego foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.