lukwisz.pl Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kupiłem w tym sklepie model Blast + wyposażenie. BArdzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Polecam gorąco ten sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja również kupowałem w tym sklepie,szybka realizacja zamówienia i jeszcze resztę (pieniędzy) w paczce przysłali bo przesyłka wyszła taniej. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kupuje w tym sklepie i nnigdy nie miłem problemow z nimi. Przyjeli odbio na gwarancje nawet gdy zgubiłem paragon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja zamówiłem w tym sklepie Easy Glider Pro.Pomijam fakt że najtaniej, błyskawiczna obsługa, rewelacyjny kontakt, przesyłka na drugi dzień po wysłaniu .Dodam że dostałem info jaki numer paczki, jaka firma kurierska i odnośnik do śledzenia przesyłki.Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 błyskawiczna obsługa, rewelacyjny kontakt, przesyłka na drugi dzień po wysłaniu .Dodam że dostałem info jaki numer paczki, jaka firma kurierska i odnośnik do śledzenia przesyłki.Polecam. Tak samo jak u mnie .Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjery Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Kilkakrotnie kupowałem w tym sklepie, mam jak najbardziej pozytywną opinię. Pan Robert człowiek konkretny i rzeczowy, potrafi doradzić gdy jest taka potrzeba. Kontakt bardzo dobry, zarówno telefoniczny jak i mejlowy. Wysyłka towaru szybka i dobrze zabezpieczona. Mało jest komentarzy na temat Perfecthobby i wszystkie pozytywne, co świadczy o wysokim poziomie sklepu. Czytajcie inni sprzedawcy i bierzcie przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha19 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Polecam. Sprzedawca potrafi doradzić nawet gdzie można kupić potrzebną część, której sam nie posiada, a w sklepie jest bardzo dużo części dla początkujących modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Również kupowałem w PF, jak dla mnie wzorowa obsługa i bardzo dobry kontakt, można się dogadać nawet w kwestii przesyłki, jestem bardzo zadowolony z tego sklepu i gorąco polecam innym modelarzom!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Dodatkowo na korzyść sklepu przemawiają ceny. Znalazłem kilka modeli taniej niż w innych sklepach :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkk Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Też robiłem zakupy w tym sklepie i szczerze go polecam ! 1) Obsługa: 5+ Można liczyć na rzeczową poradę, pomoc w doborze osprzętu i nie jest to naciąganie na jak najdroższy sprzęt - NAPRAWDĘ SUPER 2) Wybór: 5 Jak dla mnie było tam wszystko co potrzebuję 3) Opisy na stronach sklepu internetowego: 5- Bardzo bogate, pełne informacje o doborze osprzętu do poszczególnych modeli, dużo porad - słowem bardzo cenne informacje. Ten mały minusik za: - troszkę nieaktualne informacje - np. polecanie do EG Pro silnika który jest już wycofany z produkcji, błędna informacja o wadze regulatora EMAX Ale muszę przyznać, że zostało to wyjaśnione po pierwszym telefonie. - stan pokazany na stronie sklepu niestety nie pokrywa się w 100% ze stanem faktycznym, z mojego doświadczenia okazało się, że jest to jakieś 90% Ale muszę przyznać, że zaraz po zamówieniu otrzymałem telefon z rzeczową informacją, co jest, czego nie ma i możliwe rozwiązania problemu - część rzeczy zamieniłem, na część poczekałem - ogólnie jestem zadowolony. 4) Ceny: 4+ Ogólnie dobre i bardzo dobre, udało mi się jednak znaleźć kilka innych polskich sklepów, gdzie można było kupić inne rzeczy taniej, jednak doliczając dodatkowy koszt kilku transportów w sumie oferta perfecthobby była najkorzystniejsza 5) Jakość zapakowania i szybkość wysyłki: 5+ Wszystko zapakowane bardzo dobrze, nic nie uległo uszkodzeniu - widać, że sprzedający dba o sprzęt i kupującego Podsumowując - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gdyby ktoś miał ochotę na "odkurzacz" na u Pana Roberta jest bardzo dobra oferta na >Twistera< http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=1196 . Szkoda, że swojego kupiłem miesiąc temu w innym sklepie za 200 pln więcej :shock: , choć i tak dużo mniej niż u innych w tym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil kowalski Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Dziś byłem u nich na zakupach Bardzo sympatyczny Pan, pozawracałem mu trochę głowę, wszystko objaśnił, pomógł, doradził. Bardzo polecam! www.perfecthobby.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik1 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja także robiłem zakupy w tym sklepie. Szybka i fachowa obsługa, a muszę powiedzieć, że raz to nawet dostałem wiadomość o wysłaniu do mnie paczki zanim zrobiłem przelew!!! Super, polecam gorąco wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Sklep ten 'odkryłem' jak byłem rok temu w hotelu Sympozjum, który jest zaraz obok... tyle że był wtedy zamknięty i bardzo cierpiałem przechodząc obok niego parę razy... No a ostatnio kupiłem w PH Aurorę 9, odbiornik, programator i jakieś bzdety... Nie dość, że Aurora 9 z Optimą 7 kosztowała 1229 zł (promocja była) - czyli wyszło nawet chyba taniej niż ściąganie zza granicy, to jeszcze byłem pod wrażeniem obsługi (zamówiłem wieczorem w niedzielę, ale miałem wątpliwości co do kwoty przelewu bo system źle policzył przesyłkę), w poniedziałek rano telefon ze sklepu, we wtorek rano paczka u mnie. Bardzo duży pozytyw i na pewno będę korzystał w przyszłości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norton Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Kilka razy zamawiałem w sklepie perfecthobby.pl, zawsze było bardzo sympatycznie i szybko otrzymywałem przesyłkę. Chciałem zwrócić uwagę na to, że przesyłki były znakomicie zapakowane. 4 razy w swojej krótkiej "karierze" modelarskiej kupowałem Easy Glidera i tylko z perfecthobby.pl wysłano go do mnie zapakowanego nie tylko w oryginalny (dość delikatny) karton, ale dodatkowo w wytrzymałe, kartonowe pudło. Jeszcze jedno - tylko od nich otrzymałem ładnie złożoną, polską instrukcję składania tego motoszybowca Duży plus, dbałość o szczegóły. Podobnie jak moi poprzednicy, z całym przekonaniem polecam :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExPrezes Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 W perfecthobby kupiłem swój pierwszy model RC - samochód. Tam też zasugerowano mi, że owszem, fajnie, ale samoloty to jest coś czego warto spróbować. No i jestem Zakupiłem już tam nieco sprzętu i zawsze jest profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Życzliwy i pomocny sprzedawca. Sprzedawca wykazał dużo zaangażowania abym ze swojego zakupu był zadowolony. Dziękuję i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.