MironRC Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Szukałem i nie znalazłem, radio DX7 odbiornik AR6200 albo AR700, chciałbym zaprogramować klapy w 3 pozycjach O, 1 (start) 2 (lądowanie), klapy podłączam pod GEAR. Jak to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andych Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Jak masz podłączone lotki, na ail i aux1 i włączony flaperon? Aby zmiksować klapy osobno to przełącznik klap nie może być przypisany do lotek i wówczas możesz go zmiksować z dowolnym wolnym kanałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MironRC Posted December 22, 2010 Author Share Posted December 22, 2010 Jak masz podłączone lotki, na ail i aux1 i włączony flaperon? Aby zmiksować klapy osobno to przełącznik klap nie może być przypisany do lotek i wówczas możesz go zmiksować z dowolnym wolnym kanałem. tak, lotki podłączone pod AILE i AUX, flaperon włączony. Jak przypisać ten włącznik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andych Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Jeżeli chcesz wykorzystać trzypozycyjny przełącznik do klap to niestety trzeba wyłączyć flaperon, gdyż ta funkcja automatycznie uaktywnia właśnie ten przełącznik do obsługi lotek, a więcej trzypozycyjnych przełączników nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.