Jump to content

4-kanałowy nadajnik FM 40 MHz

lesiulek

Recommended Posts

Mam problem z tym oto modelem 4-kanałowy nadajnik FM 40 MHz >>d8c8df42da1fa2212d24553ffdf6fbfc.jpg

albowiem z niewiadomych przyczyn przestawiły mi się "przyciski" które powinny powodować że skrzydła będą szły w górę i w dół jednocześnie idą raz jedna na dół a drugie do góry a gdy poruszam innym drążkiem po drugiej stronie aparatury to jest ten sam odruch jak byl dawniej tylko jak by strony się zmieniły czy ktoś wie jak przywrócić ustawienia ?

z niewiadomych przyczyn przestawiły mi się "przyciski" które powinny powodować że skrzydła będą szły w górę i w dół jednocześnie i

Czy serwa podłączone zostały do właściwych kanałów w odbiorniku?

Mam problem z tym oto modelem 4-kanałowy nadajnik FM 40 MHz >>Dołączona grafika

albowiem z niewiadomych przyczyn przestawiły mi się "przyciski" które powinny powodować że skrzydła będą szły w górę i w dół jednocześnie idą raz jedna na dół a drugie do góry a gdy poruszam innym drążkiem po drugiej stronie aparatury to jest ten sam odruch jak byl dawniej tylko jak by strony się zmieniły czy ktoś wie jak przywrócić ustawienia ?

Najpierw przywróć interpunkcję, bo nie wiadomo o co Ci chodzi :evil:

Ale profilaktycznie możesz sprawdzić, czy nie włączyłeś mikserka, albo reversów.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.