lesiulek Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Mam problem z tym oto modelem 4-kanałowy nadajnik FM 40 MHz >> albowiem z niewiadomych przyczyn przestawiły mi się "przyciski" które powinny powodować że skrzydła będą szły w górę i w dół jednocześnie idą raz jedna na dół a drugie do góry a gdy poruszam innym drążkiem po drugiej stronie aparatury to jest ten sam odruch jak byl dawniej tylko jak by strony się zmieniły czy ktoś wie jak przywrócić ustawienia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazur Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 z niewiadomych przyczyn przestawiły mi się "przyciski" które powinny powodować że skrzydła będą szły w górę i w dół jednocześnie iCzy serwa podłączone zostały do właściwych kanałów w odbiorniku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesiulek Posted December 18, 2010 Author Share Posted December 18, 2010 oo wlasnie o tym nie pomyślałem możliwe że przy podłączaniu pomyliłem kostki dzięki zaraz sprawdze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Kostki? Skrzydła w górę i w dół? :?: :roll: :roll: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesiulek Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 niestety przestawiłem kostki w odbiorniku w przeróżny sposób i dalej to samo macie inny pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert_tata Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Mam problem z tym oto modelem 4-kanałowy nadajnik FM 40 MHz >> albowiem z niewiadomych przyczyn przestawiły mi się "przyciski" które powinny powodować że skrzydła będą szły w górę i w dół jednocześnie idą raz jedna na dół a drugie do góry a gdy poruszam innym drążkiem po drugiej stronie aparatury to jest ten sam odruch jak byl dawniej tylko jak by strony się zmieniły czy ktoś wie jak przywrócić ustawienia ? Najpierw przywróć interpunkcję, bo nie wiadomo o co Ci chodzi :evil: Ale profilaktycznie możesz sprawdzić, czy nie włączyłeś mikserka, albo reversów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.