wojtekrc Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 zamieszczam link do testu wytrzymałości pakietu test zrobiła grupa airsoftowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 sadyści :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja też tak testowałem lipo. Spuchnięte było a nie wybuchło. Ja mam berette na green gas i to moje mocniej ładuje niż to ich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolin101 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 ja jedna spuchnieta cele zalalem woda dziobalem (dosc lekko) szpadlem i rozebralem (rozwinalem) i sie nie zapalila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 I niby czego ma to dowodzić? :crazy: Niech spróbują takiej sztuczki z torebką ślubnej.. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 że ASG należy zasilać LiFe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.