sak122 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam, zamówiłem (można powiedzieć że eksperymentalnie ) 4 serwa z HC Power HD-DS120M , i zastanowiło mnie w nim kilka rzeczy, po pierwsze cena i parametry? Jest dośc tanie, a przy tym szybkie (.13 s) i silne ( 11,8 kg - przy 4,8v) I mam do was pyt czy ktoś z was już je miał , poczytałem troche opini na HK, wszystkie były pozytywne, tylko jeden gość się skarżył że nie trzymaja neutrum, no ale zawsze niezależnie od marki może się trafić jedno ,,inne'' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Widze że temat śpi - nikt z was nie korzystał z serwa power hd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja korzystam ale z mniejszych i nie mam nic do zarzucenia. Zero luzów i płynna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Dziś przy dokręcaniu orczyka pękło mi całe mocowanie orczyka (za mocno dokręciłem i popękało) serwo HD 1810MG DIGITAL .Jakiś bardzo kruchy plastik a przy okazji zajrzałem do środka dwa tryby metal reszta plastik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja korzystam stale z 2sztuk power hd tych 5,8-6,5kg są bardzo szybkie, mocne i precyzyjne.. latwo sie je trymuje.. reagują na pojedynczy procent w aparaturze lataly u mnie w 3,5kg extrze po jednym na kierunek i wysokosci.. przy pelnej predkosci zaciagalem drazek na maxa ( wychylenia po 55stopni i nawet nie zajęczały.. nie zawaham sie kupić wiecej jesli zajdzie taka potrzeba ( jakis wymagający model) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.