sak122 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam, zamówiłem (można powiedzieć że eksperymentalnie ) 4 serwa z HC Power HD-DS120M , i zastanowiło mnie w nim kilka rzeczy, po pierwsze cena i parametry? Jest dośc tanie, a przy tym szybkie (.13 s) i silne ( 11,8 kg - przy 4,8v) I mam do was pyt czy ktoś z was już je miał , poczytałem troche opini na HK, wszystkie były pozytywne, tylko jeden gość się skarżył że nie trzymaja neutrum, no ale zawsze niezależnie od marki może się trafić jedno ,,inne'' ?
sak122 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Widze że temat śpi - nikt z was nie korzystał z serwa power hd?
Wojtass_nt Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja korzystam ale z mniejszych i nie mam nic do zarzucenia. Zero luzów i płynna praca.
DARIUS1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Dziś przy dokręcaniu orczyka pękło mi całe mocowanie orczyka (za mocno dokręciłem i popękało) serwo HD 1810MG DIGITAL .Jakiś bardzo kruchy plastik a przy okazji zajrzałem do środka dwa tryby metal reszta plastik
robraf Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja korzystam stale z 2sztuk power hd tych 5,8-6,5kg są bardzo szybkie, mocne i precyzyjne.. latwo sie je trymuje.. reagują na pojedynczy procent w aparaturze lataly u mnie w 3,5kg extrze po jednym na kierunek i wysokosci.. przy pelnej predkosci zaciagalem drazek na maxa ( wychylenia po 55stopni i nawet nie zajęczały.. nie zawaham sie kupić wiecej jesli zajdzie taka potrzeba ( jakis wymagający model)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.