Jump to content

Power HD - opinie

sak122

Recommended Posts

Witam, zamówiłem (można powiedzieć że eksperymentalnie ) 4 serwa z HC Power HD-DS120M , i zastanowiło mnie w nim kilka rzeczy, po pierwsze cena i parametry? Jest dośc tanie, a przy tym szybkie (.13 s) i silne ( 11,8 kg - przy 4,8v) I mam do was pyt czy ktoś z was już je miał , poczytałem troche opini na HK, wszystkie były pozytywne, tylko jeden gość się skarżył że nie trzymaja neutrum, no ale zawsze niezależnie od marki może się trafić jedno ,,inne'' ?

Dziś przy dokręcaniu orczyka pękło mi całe mocowanie orczyka (za mocno dokręciłem i popękało) serwo HD 1810MG DIGITAL .Jakiś bardzo kruchy plastik a przy okazji zajrzałem do środka dwa tryby metal reszta plastik :(

ja korzystam stale z 2sztuk power hd tych 5,8-6,5kg

są bardzo szybkie, mocne i precyzyjne.. latwo sie je trymuje.. reagują na pojedynczy procent w aparaturze

lataly u mnie w 3,5kg extrze po jednym na kierunek i wysokosci.. przy pelnej predkosci zaciagalem drazek na maxa ( wychylenia po 55stopni i nawet nie zajęczały..

nie zawaham sie kupić wiecej jesli zajdzie taka potrzeba ( jakis wymagający model)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.