safari28 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Koledzy bardzo proszę o pomoc!!! Właśnie zakupiłem taki oto kabelek http://allegro.pl/interfejs-symulator-usb-do-turnigy-9x-futaba-itp-i1376694335.html windows wykrywa go, lecz nie mogę skonfigurować z nadajnikiem system go nie widzi. czy jest potrzebne jakieś dodatkowe oprogramowanie, z kąt go wziąść chodzi mi o pracę z areoflay delukse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Po podłączeniu do komputera (mówie o winXP, nie o Viście lub siódemce, bo tam możesz mieć kłopoty), w ControlPanelu doinstalowujesz dżojstik czteroosiowy i przeprowadzasz jego test i kalibrację. Nie zwracaj uwagi na działanie przycisków. Po tym dopiero, po uruchomieniu AeroFlight`a, wybierasz rodzaj sterownika. przeprowadzasz kalibrację i ustawiasz kanały sterowania (aparatura plus klawiatura). pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 No żeby było to takie proste. nie mogę wybrać żadnego jojstika wyskakuje mi komunikat port gier nie jest prawidłowo skonfigurowany lub sterowniki nie są zainstalowane sprawdż w menadżerze programów. nie da się nic zainstalować a pozatym kontroler wogóle nie widzi 3 kanału aparatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 zle zgłasza siew windzie . uszkodzony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.