krankor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zobaczyłem zdjęcia szybowców w ostanim Modelarzu z zawodów w Transylwanii. Jak ze skąpego opisu wynika to klasa F1E. Nasi zawodnicy używają w nich tego "mechanicznego sterowania magnetycznego'. Przypadkowo potem spotkałem na niemieckiej stronie kilka zdjęć z tymi "nosorożcami" Tak z ciekawości, proszę któregoś z kolegów , którzy znają tę konkurencję o opisanie jak to działa i na czym polega ta konkurencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jest w internecie dość duzżo na ten temat. W google wystarczy wpisać f1e; Tu masz jedną ze stron polskich: http://f1emodel.prv.pl/ pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Niestety ta strona już nie istnieje i jest przekierowana na hmm moją zapraszam na moją stronę i na zawody do nas www.modelpiotrekf1e.pl.tl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.