Skocz do zawartości

Chciałbym tak przeżyć sylwestra

Wojtass_nt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja te latające lampiony widuje prawie co tydzień jeden z naszych lokalnych domów weselnych specjalizuje się w nich na imprezach weselnych :D

na lokalnym protalu co jakiś czas jest info o UFO :D

Opublikowano

Ciocia ostatnio kupiła takie lampiony (chyba w ikea) dużo kolorów, w paczce chyba 10 sztuk było. Ceny nie znam ale był fajny efekt mimo że padał deszcz :)

Opublikowano

jA ONEGO CZASU SPEDZAŁEM SYLWESTRA NA NARTACH /JAK ZAWSZE / W MURZASICHLE I BYŁY LAMPIONY I "OGNIOWE FABRYCZKI'" AZ ZAPALIŁA SIĘ CHATA GÓRALSKA GDZIE SPAŁEM - SZEŚCIE , ŻE ZDĄŻYŁEM CHWYCIĆ "MANELE"...

Opublikowano

To pewnie mniej śmieci leży po lampionach niż po zwykłych fajerwerkach. Po zwykłych zostaje plastik i długo rozkładająca się folia. Tutaj bibuła się "rozpuszcza" po jednym deszczu albo po zwykłym nasiąknięciu wodą.

Opublikowano

raczej to nie jest bibula. Patrzac jak to jest pompowane i jak czesto plomien dotyka przez dluzszy czas powloki balonu smiem twierdzic ze raczej nie jest to zwykla bibula

Opublikowano

Witam

Trzeba tylko przeczytać:

"Papier morwowy z którego są wykonane jest całkowicie biodegradalny i bezpieczny w użyciu. "

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano

Zastanawiam się co się stanie jak taki lampion poleci nad las i tam spadnie z palącą się świeczką ?

Zimą to pół biedy (duża wilgotność), ale latem może być nie wesoło ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.