Wojtass_nt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ale to piękne :shock: I pomyśleć, że można efektownie powitać nowy rok bez huku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja te latające lampiony widuje prawie co tydzień jeden z naszych lokalnych domów weselnych specjalizuje się w nich na imprezach weselnych na lokalnym protalu co jakiś czas jest info o UFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ciocia ostatnio kupiła takie lampiony (chyba w ikea) dużo kolorów, w paczce chyba 10 sztuk było. Ceny nie znam ale był fajny efekt mimo że padał deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 są też w jakimś sklepie internetowym z gadżetami (bodajże toys4boys.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Więcej sprzątania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 jA ONEGO CZASU SPEDZAŁEM SYLWESTRA NA NARTACH /JAK ZAWSZE / W MURZASICHLE I BYŁY LAMPIONY I "OGNIOWE FABRYCZKI'" AZ ZAPALIŁA SIĘ CHATA GÓRALSKA GDZIE SPAŁEM - SZEŚCIE , ŻE ZDĄŻYŁEM CHWYCIĆ "MANELE"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Więcej sprzątania Po tradycyjnym sylwestrze też śmieci masa. Nawet butelki od szampana lubią spadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nawet butelki od szampana lubią spadać. Z czego te lampiony są wykonane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 bibuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 To pewnie mniej śmieci leży po lampionach niż po zwykłych fajerwerkach. Po zwykłych zostaje plastik i długo rozkładająca się folia. Tutaj bibuła się "rozpuszcza" po jednym deszczu albo po zwykłym nasiąknięciu wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Lampiony które widziałem na necie są wykonane w 100% z biodegradowalnych materiałów. Tak przynajmniej jest napisane :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 raczej to nie jest bibula. Patrzac jak to jest pompowane i jak czesto plomien dotyka przez dluzszy czas powloki balonu smiem twierdzic ze raczej nie jest to zwykla bibula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja znalazłem takie: http://www.maxsem.pl/produkt/balloon/158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 co balon to inny, bewnie są i z folii i z bibiuły i z materiału jakiegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 A może by balon RC zrobić hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam Trzeba tylko przeczytać: "Papier morwowy z którego są wykonane jest całkowicie biodegradalny i bezpieczny w użyciu. " Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jednakże ja nadal zostaje przy swoim zdaniu. Co z tego że biodegradowalny. I tak jakiś czas wszędzie pełno będzie tego syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 1-2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Z czego te lampiony są wykonane? Z papieru japońskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zastanawiam się co się stanie jak taki lampion poleci nad las i tam spadnie z palącą się świeczką ? Zimą to pół biedy (duża wilgotność), ale latem może być nie wesoło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.