daniello Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Hmm...czyzby kabel byl uszkodzony? Bo jesli jest jak mowisz to innej mozliwosci nie ma. A probowales z innym rozgaleziaczem? Albo ten sam rozgaleziacz z innymi serwami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Moim zdaniem, jeśli rozgałęziacz byłby uszkodzony to serwa nie działały by wgl. Niestety innego rozgałęziacza nie posiadam więc nie sprawdzę. Z innymi serwami pokombinuję dopiero jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie wiem po prostu co sie tam jeszcze moze dziac, pierwszy raz o takim czyms slysze (czytam). moze ktos z grona tych bardziej doswiadczonych ma pomysl i sie wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Podłącz na kablu Y tylko jedno serwo (najpierw do jednego, potem drugiego gniazda) i potestuj. Jak możesz zrobić mix w aparaturze, to skopiuj jeden kanał na kolejny, podłącz do obydwu po serwie i wtedy potestuj (dwa serwa NA RAZ pobierają prąd i może aku albo połączenie wtedy siada). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Podłączyłem dzisiaj dzisiaj te serwa żeby to sprawdzić i ku mojemu zdziwieniu wszystko działa. Potem sprawdziłem je jeszcze 2 razy i wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Palacz - sprawdz dokladnie, poszarp za kable, walnij w zlacze, serwo. Jezeli bylo cos zle to zwykle wylezie w najgorszym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.