toretto1995 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. Mam na imię Damian,mam 15lat.Modelarstwem interesuję się od roku ale dopiero teraz zarejestrowałem się na forum.Mam nadzieję że znajdę tu miłych kolegów. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ooo..cześć jednak się zarejestrowałeś :wink: Witamy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam :wink: Kiedy dostanę uprawnienia do korzystania z forum? Czemu jeszcze nie mogę pisać postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Admin chyba jeszcze nie skonczyl swietowac nowego roku i dlatego od 2 dni nie daje uorawnien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Chłopie...cierpliwości..to jest modelarstwo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dostosowałem się do regulaminu...24h już dawno minęły więc nie wiem czemu jeszcze nie mogę w pełni sprawnie korzystać z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam Admin to też człowiek nie siedzi przy kompie 24h/24h :cry: Modelarstwo powinno uczyć cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dostosowałem się do regulaminu... jeszcze tylko zdjęcia brakuje i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jak dobrze zrozumiałem to w regulaminie jest napisane że można mieć avatara ale nie trzeba :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.