Krzysztof7501 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 ...i życzę wszystkiego najlepszego. Nazywam się Krzysztof. Mieszkam w Błachowie koło Dobrodzienia w opolskiem. Modelarstwem interesuję się od dzieciństwa, ale pierwsze udane samodzielne loty (po kilku kraksach) wykonałem w 1997 roku. Latam modelami spalinowymi zarówno z zestawów jak i zbudowanymi samodzielnie wg. własnych projektów w przedziale 1-4cm. Preferuję modele o tradycyjnej konstrukcji balsowej. Modelem, którym najwięcej przelatałem i latam nadal jest samolot akrobacyjny (nie 3D) o rozpiętości 116cm z silnikiem OS 15FP. Używam go od 7 lat. W ubiegłym sezonie zacząłem również latać modelem akrobacyjnym z silnikiem Thunder Tiger 18GP. Latam wyłącznie modelami bez podwozia, wyrzucanymi z ręki i lądującymi na "brzuchu". Jesienią skończyłem przeróbkę motoszybowca z napędem spalinowym na napęd elektryczny, ale nie zdążyłem go przetestować z powodu problemów z radiem. Dlatego kilka dni temu kupiłem nowe radio 2,4 GHz - Hitec Optic 6. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, ale więcej napiszę po przetestowaniu. Pozdrawiam wszystkich modelarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
engelbert Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Witaj na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof7501 Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Witam Engelbert ! Przypuszczam, że pochodzisz z moich stron. Napisz jak do postu dołączyć zdjęcie umieszczone na dysku. :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof7501 Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 już znalazłem instrukcję w dziale "Różne" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof7501 Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Chciałem napisać post do działu " Opinie o Nadajniku Hitec Optic 6", ale pokazał się komunikat "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą pisać nowe tematy na tym forum" :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.