Kwasiu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam, mam takie pytanko. Czy za pomocą EasyCapa mogę podłączyć laptopa do telewizora za pomocą kabla pod s-video?? Chodzi mi o wyświetlanie filmów z laptopa na TV. Wydaje mi się, że jest to nie możliwe i trzeba posiadać wyjście TV-out ale nie zaszkodzi spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie da rady, ale są takie fajne przejściówki np. taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie da rady, ale są takie fajne przejściówki np. taka Warto też czytać opisy tego co się proponuje :wink: Tego typu przejściówki nie są konwerterami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.