mati1988k Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam. Zrobiłem na swojej stronie słownik modelarski i na pierwszy ogień poleciało serwo tutaj jest link do strony: http://www.gorzow.mm.pl/~mati1988k/modelarstwo/serwo.html Prosiłbym o jakieś korekty, lub pomysły o czym jeszcze mógłbym napisać. I jeszcze co oznacza prędkość serwa? Czas reakcji czy czas obrotu serwa o ileś tam stopni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Pomysł super. Oby nie zabraklo zapalu A terminy PCM, PPM, 3F, przekladnia i zastosowanie, regler, rodzaje akku, moze cos o profilach skrzydel... tego typu tematy byly dla mnie najwiekszymi zagadkami swego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 I jeszcze co oznacza prędkość serwa? Czas reakcji czy czas obrotu serwa o ileś tam stopni ? No skoro chcesz poprzez swoją stronę uświadamiać i uczyć innych, to może wpierw wypadałoby samemu nabrać wiedzy. Ja w BaterflajowyŚwiecie nie piszę o rzeczach o których nie mam pojęcia. Stan licznika na Twojej stronie przyprawia o zawrót głowy - gratuluje takiej ilości odwiedzin w tak krótkim czasie.. Sorry za ten kubeł zimnej wody, ale widzę że dalej na gwałt próbujesz promować sam siebie, a może lepiej byłoby cały ten artykuł o serwach zamieścić ot poprostu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Mogę go zamieścić i tu i tu dla mnie to bez różnicy. Jednak po to zrobiłem stronę, żeby co jakiś czas ją aktualizować i samemu się dokształcać I dzięki wielkie za odpowiedzi na pewno zmotywuje mnie to żeby poszerzać ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Motylasty , Ty to umiesz człowieka pocieszyć. :devil: Swoją drogą gratuluje spostrzegawczości ,bo ja bym na tego licznika w życiu nie zauważył. Nie ma to jak błyskawicznie rozwijający się serwis ,niedługo wysadzi w powietrze większość for RC, łącznie z naszym. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.