leito1610 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Koledzy proszę mi wybaczyć niewiedze w temacie.Kupiłem wraz z modelem silnik turnigy 2409-18T 1200kv i mam z nim taki problem.Wał nie obraca się gładko.Delikatnie ,,przeskakuje'' ,nie wiem jak to porównać może do silnika szczotkowego jak mocno szczotki przylegają do komutatora , czy to naturalne dla tego typu silników? .Silnik ładnie pracuje ma moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 tak ma byc.. tym sie okazuje siła magnesow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Koledzy proszę mi wybaczyć niewiedze w temacie.Kupiłem wraz z modelem silnik turnigy 2409-18T 1200kv i mam z nim taki problem.Wał nie obraca się gładko.Delikatnie ,,przeskakuje'' ,nie wiem jak to porównać może do silnika szczotkowego jak mocno szczotki przylegają do komutatora , czy to naturalne dla tego typu silników? .Silnik ładnie pracuje ma moc. z tego co pamiętam to normalna sprawa, sprawdź czy żadnych opiłków na magnesie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.