alkraj Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Potrzebuję kupić pakiet z HK do modelu fun-fly. Musi to być 3s 2200mAh(lub troche więcej) i min 25C(najlepiej 30C). No i oczywiście jak najżejszy. Co polecacie w niedużej cenie, ok 20$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nano-tech, w tej chwili chyba jedne z lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 a jak nie nano tech to zippy 25c tanie dosyc sa w 450 sie sprawdzaja http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7636 mam takie tylko nalepka jest Zippy taka z dodatkiem zoltego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ok. Kupiłem tgy nano-tech 2650mAh 25C. Teraz tylko czekać aż dojdą do mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.