piotrp Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ostatnio zasmakowałem w robieniu filmów z pokładu modelu. Jako, że będzie ich więcej, a nie chcę za każdym razem tworzyć nowego wątku zakładam ten, w którym będę chwalił się kolejnymi z ciekawszych. Dziś spojrzenie w tył: Pozdrawiam serdecznie. PS Co do daty - jakiś czas po wstawieniu pliku tekstowego z data wszystko było OK, ale teraz mój brelok się zbuntował. Trudno. I lot tego samego dnia (być może ten sam lot) widziany z innej kamerki: Słychać, jak regulator gubi synchronizację na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Słońce stanowczo wpływa na jakość obrazu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Trochę się pobawiłem z obróbką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dziś relacja z niedzielnej wyprawy modelarskiej, zapraszam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin314 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mam pytanie Na pierwszym filmie lot modelu tak mi sie wydaje jest dość wysoko , teraz jak sterowałeś nim bo z tej odległości model wygląda jak kropka. Czy poprostu masz przekaz z drugiej kamery na ziemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.