piotrp Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ostatnio zasmakowałem w robieniu filmów z pokładu modelu. Jako, że będzie ich więcej, a nie chcę za każdym razem tworzyć nowego wątku zakładam ten, w którym będę chwalił się kolejnymi z ciekawszych. Dziś spojrzenie w tył: Pozdrawiam serdecznie. PS Co do daty - jakiś czas po wstawieniu pliku tekstowego z data wszystko było OK, ale teraz mój brelok się zbuntował. Trudno. I lot tego samego dnia (być może ten sam lot) widziany z innej kamerki: Słychać, jak regulator gubi synchronizację na początku.
piotrp Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 Słońce stanowczo wpływa na jakość obrazu:
piotrp Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Trochę się pobawiłem z obróbką:
piotrp Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dziś relacja z niedzielnej wyprawy modelarskiej, zapraszam:
marcin314 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mam pytanie Na pierwszym filmie lot modelu tak mi sie wydaje jest dość wysoko , teraz jak sterowałeś nim bo z tej odległości model wygląda jak kropka. Czy poprostu masz przekaz z drugiej kamery na ziemie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.